Nabídka gastronomických kurzů pro školní rok 2023/2024
KURZ CARVINGU (dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny)
Termín: 7. - 8.12.2023
Pro: primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)
Info: Ing. Kateřina Jančíková Dankovská (kab. A205)
Cena: 1 600,-
CUKRÁŘSKÝ KURZ (klasická cukrařina v moderním pojetí)
Termín: 22. - 23.11.2023
Pro: primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)
Info: Mgr. Jaroslava Přikrylová (odborné učebny gastronomie)
Cena: 3 300,-
CUKRÁŘSKÝ KURZ (práce s čokoládou a výroba čokoládových bonbónů)
Termín: 21.11.2023
Pro: primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)
Info: Mgr. Jaroslava Přikrylová (odborné učebny gastronomie)
Cena: 2 000,-
KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ
Termín: 19.2.-20.2.2024
Pro: primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)
Info: Ludmila Fialová (odborné učebny gastronomie)
Cena: 2 000,-
SOMELIÉR KADET
Termín: 18.-19.3.2024
Pro: primárně žáci gastronomických oborů HT, KC (možnost i z ostatních oborů, vč. VOŠ)
Info: Ing. Kateřina Jančíková Dankovská (kab. A205)
Cena: 2 000,-